ΟΝΙRΑΜΑ

Οι ONIRAMA ένα από τα μακροβιότερα εν ενεργεία ελληνικά συγκροτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο με 20 χρόνια συνεχούς μουσικής πορείας! Το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 4.000 live εμφανίσεις στη μακροχρόνια πορεία του σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Οι ONIRAMA έχουν δημιουργήσει 7 μουσικά album, από τα οποία 3 έχουν γίνει πλατινένια κι 1 χρυσό. Έχουν καταγραφεί 5 singles στο Νο1 του ελληνικού airplay και 40 singles στο top 10 του airplay chart, με το πιο πρόσφατο τους να είναι στο νούμερο 7 στους 3 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του.

Οι ONIRAMA μόλις κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους τριπλό δίσκο με τίτλο «Ανθολόγιο» με πολλές συνεργασίες ήδη να ξεχωρίζουν! Αξίζει να σημειώσουμε την ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» με την Χάρις Αλεξίου, τον «Πυροσβεστήρα» με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, το «Καλοκαίρι» με τους Locomondo καθώς και το πολύ αγαπημένο «Τι είναι Αγάπη» με τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη!

Ενώνουν παλμό, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας μοναδικές βραδιές και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Το αγαπημένο ελληνικό μουσικό συγκρότημα συνεχίζει να δημιουργεί πυρηνικό κοινό με τις εμφανίσεις του με βασικό συστατικό την ανεξάντλητη κι εντυπωσιακή του ενέργεια.

Email: info@onirama.gr

YouTubeFacebookInstagram