Υπηρεσίες

Μονοκάμερη ή πολυκάμερη κάλυψη κι αναμετάδοση σε χώρο με δικό του επαρκές internet.

Η ομάδα μας έρχεται στην τοποθεσία της δράσης – εκδήλωσης και στήνει τον εξοπλισμό της. Αποφασίζετε εσείς, πάντα με τη δική μας συμβουλευτική συνδρομή, πόσες κάμερες θα χρειαστείτε. Σε προηγούμενη συνάντηση γίνεται καταμέτρηση ταχύτητας Internet από ειδικευμένο μας συνεργάτη και καταλήγουμε εάν είναι επαρκές για τη δουλειά που θέλουμε να καλύψουμε και να αναμεταδώσουμε. Η σκηνοθεσία γίνεται σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της αναμετάδοσης.

Μονοκάμερη ή πολυκάμερη κάλυψη κι αναμετάδοση σε χώρο με δικό μας δορυφορικό internet.

Η ομάδα μας έρχεται στην τοποθεσία της δράσης – εκδήλωσης και στήνει τον εξοπλισμό της. Αποφασίζετε εσείς, πάντα με τη δική μας συμβουλευτική συνδρομή, πόσες κάμερες θα χρειαστείτε. Η παροχή δορυφορικού internet γίνεται από εμάς με δικό μας δορυφορικό πιάτο και μόντεμ. Η σκηνοθεσία γίνεται σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της αναμετάδοσης.

Παροχή ισχυρού ασύρματου internet (μέσω δορυφόρου).

Μπορούμε να σας παρέχουμε δορυφορικό internet μεγάλης ταχύτητας και αξιοπιστίας χρησιμοποιώντας τον δικό μας εξοπλισμό. Για οποιαδήποτε χρήση σε οποιοδήποτε σημείο.

Καταγραφή κι αποθήκευση εκδήλωσης

Η ομάδα μας έρχεται στην τοποθεσία της δράσης – εκδήλωσης και στήνει τον εξοπλισμό της. Αποφασίζετε εσείς, πάντα με τη δική μας συμβουλευτική συνδρομή, πόσες κάμερες θα χρειαστείτε. Παροχή σκηνοθετημένων – μονταρισμένων αντιγράφων της εκδήλωσής σας. Γίνεται μόνο καταγραφή της εκδήλωσης κι όχι αναμετάδοση. Αποφασίζετε εσείς εάν θέλετε σκηνοθεσία σε πραγματικό χρόνο ή σε μεταγενέστερο. Υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης δικού μας σκηνοθέτη.

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Η εταιρεία μας τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της οργάνωσης και παραγωγής εκδηλώσεων – δράσεων. Μέσω μιας συνάντησης μπορούμε να καταλήξουμε στον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας.

Στείλτε μας email στο info@livemoment.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες!