Το Χωριό των Καλικάντζαρων. Χριστουγεννιάτικο κινούμενο φεστιβάλ.

Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη σκέφτονται και δουλεύουν ασταμάτητα… Για έναν ολόκληρο χρόνο φτιάχνουν παιχνίδια και καταστρώνουν εκπλήξεις, ώστε φέτος τα Χριστούγεννα να μοιράσουν αγάπη και χαρά σε όλα τα παιδιά της πόλης! Φέτος για πρώτη φορά στα χρονικά συνεργάζονται με τα απίστευτα πειραχτήρια, τους καλικάντζαρους και φτιάχνουν ένα μοναδικά όμορφο χωριό! Το χωριό των Καλικάντζαρων, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης, στήνεται στην πλατεία και η γιορτή αρχίζει…

Αυτή τη χρονιά, όμως, τα Ξωτικά πραγματικά θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Είναι εφοδιασμένα με άπειρα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, πολύχρωμες γιρλάντες, εκπλήξεις και στολίδια!! Τα σκανταλιάρικα ξωτικά μαζί με τα πειραχτήρια Καλικάντζαρους θα στήσουν τέσσερα σπιτάκια με λαμπάκια και χριστουγεννιάτικη μουσική! Κάθε σπιτάκι θα έχει διαφορετικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Στείλτε μας email στο info@lightsonmics.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες! Ιδανικά μέχρι τέλος οκτώβρη κάθε έτους για να είναι έτοιμοι οι καλικάντζαροι μιας και έρχονται από μακριά!!